Novi GeForce GTX 1660 Ti nudi odlične performanse za aktuelne igre

NVIDIA je upravo predstavila svoj novi gejming GPU – GeForce GTX 1660 Ti, koji, kako ističu, “donosi veliki iskorak u performansama i energetskoj efikasnosti”, kada su najpopularnije aktuelne igre u pitanju.

Ovaj premijum grafički čip zasnovan je na 12. generaciji Turing GPU arhitekture i, uz samo 120 vati snage, pruža najbolje performanse po vatu u odnosu na druge kartice u svojoj klasi. 

GTX 1660 Ti je i do 1,5 put brži od GeForce GTKS 1060 6GB i omogućava 120 frejmova po sekundi na 1080p rezoluciji, u popularnim online igrama kao što su Fortnite, PUBG i Apex Legends. 

Poseduje 1.536 CUDA jezgara i 6GB nove GDDR6 memorije, koja radi na 12Gbps, kao i boost clock od skoro 1.8 GHz, pa se lako može overklokovati za još bolje performanse.

Uz GTX 1660 Ti dolazi i GeForce Experience aplikacija koja igračima omogućava korišćenje jedinstvenih funkcija za određene igre, kao što su: 

NVIDIA Highlights – automatski snima najbolje momente igranja. Opciju podržava više od 35 igara, među kojima su: Metro Exodus, Fortnite, War Thunder, Shadow of Tomb Raider, Ring of Elysium, Hitman 2, Final Fantasy XV, Tekken 7 i druge. 

NVIDIA Ansel – omogućava igračima da snime i dele prelepe in-game fotografije. Opciju podržava više od 70 igara, uključujući: Metro Exodus, Battlefield V, Hitman 2, Shadow of Tomb Raider, For Honor, Star Wars: Battlefront II i Final Fantasy XV. 

NVIDIA Freestyle – omogućava igračima da prilagode izgled igara post-processing tehnologijom. Najnoviji filteri omogućavaju vizuelno pretvaranje igre ili fotografije u uljanu sliku, kao i promenu izgled igre u npr. retro stil iz ’80-ih godina prošlog veka.

Novi GeForce GTX 1660 Ti čip će biti dostupan u grafičkim kartica većine poznatih svetskih proizviđača, među kojima su ASUS, Gainward, Gigabyte, Innovision 3D, MSI… 

Preporučena početna cena iznosi 299 evra, ali će svakako varirati u zavisnosti od proizvođača kartica, dizajna, karakteristika i regiona prodaje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *