Stiže novi Samsung Galaxy A7, poznata cena u Srbiji

Južnokorejska kompanija Samsung predstavila je svoj novi uređaj A serije – model Galaxy A7, čija glavna odlika je moćna zadnja trostruka kamera.

Kamera ima ultraširoki objektiv od 8MP, sa uglom od 120 stepeni. Uz kameru od 24MP i objektiv za dubinu, funkcija Live Focus omogućava kontrolu dubine vidnog polja podešavanjem bokeh efekta.

Objektiv kamere od 24MP automatski propušta više svetlosti, spajajući četiri piksela u jedan piksel kada nema dovoljno svetla, što omogućava snimanje savršeno jasnih fotografija.

Uz pomoć inteligentne funkcije za optimizaciju nazvane “Scene Optimizer”, Samsunga Galaxy A7 kategoriše predmet fotografije a zatim podešava boju, kontrast i osvetljenost, trenutno optimizujući kvalitet slike.

Galaxy A7 ima prednju kameru od 24MP i podesivi LED blic. Uz funkciju “Selfie Focus” moguće je snimiti selfije sa bokeh efektom, imitirajući osvetljenje u profesionalnom foto studiju pomoću programa rada Pro Lighting Mode.

Uređaj, koji će biti dostupan u kombinacijama 4GB/6GB RAM-a i 64GB/128GB interne memorije, pokreće okta-kor procesor radnog takta 2.2GHz. Prostor za skladištenje podataka proširiv je pomoću microSD kartica do 512GB.

Samsung Galaxy A7 je opremljen beskonačnim Super AMOLED ekranom dijagonale 6 inča. Uređaj podržava i Dolby Atmos tehnologiju za reporodukciju zvuka

Novi Samsungov telefon će biti dostupan je u plavoj, crnoj i zlatnoj boji.

Galaxyja A7 će se u prodaji naći početkom oktobra, a cena u Srbiji u slobodnoj prodaji i kod operatera biće 41.990 dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *