Koliko bi mogli da koštaju novi modeli iPhone-a

Apple bi mogao da zadrži trenutne cene i za nove modele iPhonea, pa bi iPhone 9 trebalo da košta kao model 8, naslednik X-a, kao 8 Plus, dok bi se XS Plus prodavao po ceni sadašnjeg Iphone-a X.

Ostalo je još manje od nedelju dana do konferencije na kojoj će Apple da predstavi tri nova modela iPhone-a i novu generaciju pametnog sata. Glasine o ovim uređajima kruže mesecima, tako da je teško da će nas Tim Cook iznenaditi nekom novom super opcijom telefona ili sata, ali bi mogao da nas iznenadi cenom.

Do sada smo čitali različite informacije- od početnih kako će se naslednik iPhona X prodavati po istoj ceni od 1000 dolara, dok će se model X plus prodavati po ceni od 1100 dolara, sve do glasina kako će se iPhone XS(navodno ime naslednika iPhona X) prodavati po ceni od 900 dolara, a njegova veća verzija po ceni sadanjeg modela X, dakle 1000 dolara.

Poslednje informacije koje su juče objavljene na internetu donose još bolje novosti za sve potencijalne kupce Appeovih telefona, pa bi prema njima druga generacija iPhone-a X trebalo da košta 800 dolara, dakle čak 200 dolara jeftinije u odnosu na model koji je trenutno u prodaji, dok bi model sa 6,1 inčnim LCD-om trebao da košta 700 dolara.

Ako su te glasine istinite, to bi značilo da Apple nastoji da zadrži sadašnji raspon cena-naime, trenutno iPhone 8 sa 4,7 inčnim ekranom košta 700 dolara, a uskoro bi po istoj ceni trebalo da se prodaje 6,1 inčni model.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *